WhatsApp Destek Hattı

Instagram Ücretli Meta Verified (Mavi Tik) Nasıl Alınır?

Instagram Ücretli Meta Verified (Mavi Tik) Nasıl Alınır?

Çevrimiçi varlığınızı artırmak ve daha fazla güvenilirlik kazanmak istiyorsanız, Facebook ve Instagram’da hesabınızı doğrulayarak mavi tik almak bunu yapmanın harika bir yolu olabilir. Mavi tik, sayfanızın veya hesabınızın adının yanında ve aramalarda görünüyor ve kullanıcılara hesabınızın gerçek olduğunu ve tanınmış bir kuruluşa veya kamuya mal olmuş bir kişiye ait olduğunu gösteriyor.

Facebook ve Instagram’da doğrulanma şansınızı artırmak için hesabınızın uygunluk kriterlerini karşıladığından ve doğrulanmak için yeterince dikkate değer olduğunuzdan emin olun. Ayrıca güçlü bir çevrimiçi varlığa sahip olarak, birden fazla haber kaynağında yer alarak ve sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine sahip olarak da şansınızı artırabilirsiniz.

Meta CEO’su Mark Zuckerberg, Facebook ve Instagram kullanıcılarının hesaplarını ücret karşılığında doğrulamalarına olanak tanıyan bir abonelik hizmeti başlatacağını duyurdu.

Twitter'ın ardından Facebook ve İnstagram da ücretli mavi tik dönemine geçiş yapıyor. 

Kullanıcıların hesaplarını doğrulamalarına imkan tanıyan ve onlara çeşitli kolaylıklar sağlayan "Meta Verified" (Onaylı hesap) Meta CEO'su Mark Zuckerberg tarafından açıklandı Bu hafta Avustralya ve Yeni Zelanda’da kullanıma açılacak olan abonelik sisteminin ilerleyen dönemde diğer ülkelere de yayılacağı açıklandı.

 

Ayrıcalıklar Neler Olacak?

Meta'dan yapılan açıklamada, aboneliğin ödeme yapan kullanıcılara mavi bir rozet, gönderileri için daha fazla görünürlük, taklitçilere karşı koruma ve müşteri hizmetlerine daha kolay erişim sağlayacağı belirtildi.

Hizmete kaydolan kullanıcılar Instagram ve Facebook'ta yayınlanan Hikayeler ve Reel Videoları için özel etiketler alacak Meta Verified rozeti henüz şirket ve işletmelerin başvurusuna açık değil.

Meta Verified (Ücretli) aboneliği için uygunluk gereksinimleri de şöyle:

  • 18 yaş üstü

  • Yüzünüzü gösteren profil resmi ile eksiksiz bir profile sahip olmalısınız

  • Minumum aktivite gereksinimleri karşılanmalı

  • Devlet tarafından verilen kimlik ile doğrulama yapılmalı

  • Business profilleri için kullanılamaz

Yukarıdaki ayrıcalıklar Meta Onaylı hesaplar için geçerli olacak. Ancak bu abonelik sadece Instagram hesabınızla ilişkili olacak. Facebook için de muhtemelen benzer ama bağımsız bir abonelik sistemi gelecektir. 

Meta verified hakkında tartışmalar

Bununla birlikte, Meta verified’in platform üzerindeki potansiyel olumsuz etkisi konusunda endişeler var. Bazı kullanıcılar erişimlerini ve etkilerini artırmak için doğrulama için ödeme yapmaya çalıştıkça sahte hesap ve spam seline yol açacağından endişe duyuluyor. Diğerleri ise platformu daha az kapsayıcı hale getireceğinden ve kullanıcı deneyiminden ziyade para kazanmaya daha fazla odaklanacağından da endişe ediliyor.

Tüm sosyal medya platformlarında kişisel veya kurumsal hesaplarınızı genişletmek artık daha kolay! Yapmanız gereken tek şey, Socify'da sunulan paketlerden size en uygun olanı seçmek ve büyümenin tadını çıkarmak!

3 Dakika Önce