WhatsApp Destek Hattı

İnstagram Fake Hesabın Kime Ait Olduğunu Bulma?

İnstagram Fake Hesabın Kime Ait Olduğunu Bulma?

Instagram fake hesap öğrenme Instagram’da kullanıcıların en çok merak ettiği konulardan birisidir. Instagram uygulamasının yaygın olarak kullanılması ile fake hesap kullanan kullanıcılar da artmıştır. Kullanıcılar özellikle kendi hesaplarını kullanmadan başka bir hesaptan bir profili takip etmek istediklerinde fake hesap kullanırlar.

Instagram Fake Hesap Kime Ait Olduğunu Bulma Yöntemi

Instagram fake hesap kime ait olduğunu bulmanın yöntemi basittir. Birkaç işlem basamağını uygulayarak kullanıcılar karşılarına çıkan sahte bir hesabın kime ait olduğunu bulabilir. Instagram’da aşağıdaki adımlar izlenerek fake hesap kimin bulunur:

  • İlk önce giriş yapılacak olan sayfada şifremi unuttum seçeneğine tıklanır.
  • Açılan ekrandaki kullanıcı adı kısmına kime ait olduğu öğrenilmek istenen sahte hesabın kullanıcı ismi yazılır.
  • Daha sonra ekranda şifre yenileme işleminin gerçekleşmesi için bu adrese bir bağlantı yollandığına dair bir mesaj oluşur.
  • Bu mesajda bağlantı gönderilen mail adresinin tamamı gösterilmez. Instagram kendi gizlilik kurallarına göre bu mail adresinin başından ve sonundan bazı karakterleri gösterir. Eğer sahte hesabın kime ait olduğuna dair bir fikir varsa bu mail adresi sahibi o kişi mi kıyaslama yapılabilir. Eğer mail adresleri uyuyorsa sahte hesap sahibi büyük ihtimalle tahmin edilen kişidir.
  • Sahte hesabı açıp kullanan kişi eğer bu sahte hesabı sahte bir mail adresi alarak oluşturduysa ne yazık ki kim olduğunu öğrenmek oldukça zorlaşır.

Tüm sosyal medya platformlarında kişisel veya kurumsal hesaplarınızı genişletmek artık daha kolay! Yapmanız gereken tek şey, Socify'da sunulan paketlerden size en uygun olanı seçmek ve büyümenin tadını çıkarmak!

3 Dakika Önce